NLWatch.NL (Kamer van Koophandel 56848099), verleent u hierbij toegang tot www.NLWatch.NL

Het onderstaande is van toepassing op de website Watch.nl. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Wij zijn een onafhankelijk verkoop centrum van gebruikte merk horloges. Alle horloges zijn occasions. Wij verkopen geen nieuwe horloges. Dit maakt dat de horloges vallen onder ‘marge producten’ en de BTW is voldaan. Deze kan dus niet terug worden gevorderd.

RETURN POLICY
U kunt het aangekochte horloge na 3 dagen (Werkdagen) zonder enig probleem retourneren vanaf het moment dat u het in ontvangst heeft genomen. Mocht er een probleem zijn laat het ons dan weten binnen deze 3 dagen. Dit geldt ook voor een defekt of twijfel aan authenciteit.

Mocht u het horloge willen retourneren dan moet dat binnen deze 3 dagen. En in de conditie zoals het horloge is ontvangen. Omdat onze foto’s en beschrijvingen zeer gedetailleerd zijn vergoeden wij de kosten van de retourzending niet. Mochten er problemen zij neemt u dan zo snel mogelijk contact op met ons. Wij zijn er om problemen op te lossen op een goede manier.

BETALINGSWIJZE
Omdat de marges op onze producten zeer klein zijn accepteren wij alleen baar geld of betaling via de bank. Om onze prijzen laag te houden accepteren wij helaas geen Paypal of creditcards. Vertrouwen en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij NLWatch. Honderden tevreden kopers gingen u voor. NLwatch staat ingeschreven bij de Nederlandse kamer van koophandel on de nummer 56848099 en is een ‘Trusted’ seller op Chrono24.

GARANTIE
Op al onze horloges geven wij 3 maanden garantie. Wij geloven dat dit ruim voldoende is om iets wat wij over het hoofd hebben gezien op te lossen. Een langere garantie tijd zou oom weer resulteren in een hogere verkoop prijs. De garantie vervalt bij waterschade of extreme nalatigheid(Valschade en dergelijke)

WINKEL EN SHOWROOM
NLWatch heeft geen winkel. We hebben een kantoor in een beveiligd gebouw. Mocht u een horloge willen bezichtigen dan is dat uiteraard altijd mogelijk. Wij werken alleen op afspraak en zonder afspraak langskomen is dus niet mogelijk. Onze horloges liggen bij de bank in de kluis. Dat is ook een reden dat wij alleen op afspraak werken omdat wij het specifieke horloge voor u moeten halen.

AUTHENTICITEIT VAN DE HORLOGES
Al onze gebruikte horloges zijn 100% authentiek. De serienummer en modelnummers zijn intact. Zolang als wij bestaan hebben we nog nooit een replica horloge verkocht. Zelfs niet per ongeluk. Onze reputatie is uitmuntend en dat willen we graag zo houden. Ieder horloge is volledig gecheckt door onze horlogemakers. Ook het modelnummer en serie nummer zijn nagekeken. Wij controleren de horloge op diefstal. Mocht er omverloop iets niet authentiek zijn aan het uurwerk dan krijgt u onmiddellijk uw geld terug.

WATERDICHTHEID
Onze gebruikte horloges worden niet getest op waterdichtheid. We kunnen dit uiteraard wel voor u doen maar NLWatch geeft geen garantie op waterdichtheid.

WAAROM ZIJN ONZE PRIJZEN ALTIJD “SCHERP”
NLWatch is altijd opzoek naar de beste prijs. Omdat wij geen officiële dealer zijn mogen en kunnen wij u hogere kortingen geven dan een gemiddelde juwelier. Onze horloges zijn ‘priced’ om verkocht te worden. We kopen laag in en verkopen laag. Dat is ons motto.

BIEDINGEN OP HORLOGES
Bijna alle prijzen van onze horloges zijn vast. We preferen onze tijd beter te besteden dan reageren op (lage) biedingen. Van tijd tot tijd inventariseren wij onze collectie dus prijzen kunnen veranderen. Dus houd www.NLWatch.NL in de gaten.

HORLOGE RESERVEREN
NLWacht biedt u de mogelijkheid om een horloge te reserveren. Dit kan alleen wanneer een aanbetaling op het horloge is voldaan. Deze reservering is 7 dagen geldig. Daarna De transactie wordt teniet gedaan wanneer het resterende bedrag niet binnen 7 dagen is voldaan.

 

DEALERSCHAP
NLWatch is geen officiële dealer voor de horloges op de website. Merknamen en trademarks zijn van de betreffende eigenaren. Alle merknamen worden alleen gebruikt om het product te specificeren. NLWatch is de enige die garantie mag geven wanneer de fabrieks garantie is verlopen.

INHOUD
Uitsluitend tot doel het verschaffen van informatie. De informatie op deze website is te goeder trouw door NlWatch samengesteld en wordt aangeboden zoals zij werd samengesteld. NlWatch is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eventuele off-site pagina’s of andere websites die gekoppeld zijn aan of afgeleid van de NLWatch website. NlWatch garandeert noch uitdrukkelijk, noch stilzwijgend de volledigheid, de nauwkeurigheid of het up to date zijn van de informatie op haar website, noch staat zij hiervoor in.
Noch NLWatch, noch de staf, medewerkers, of agenten van NLWatch zijn aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in ) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is, inclusief, maar niet beperkt tot virussen die schade kunnen veroorzaken aan computerapparatuur of software. NLWatch. kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden. Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan NLWatch niet garanderen dat de informatie te allen tijden volledig en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. De houders van de site zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

AUTEURSRECHTEN EN HANDELSMERKEN

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van www.NlWatch.NL of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar . Het is personen die toegang hebben tot deze website toegestaan om fragmenten van deze website te openbaren, op te slaan, te verveelvoudigen (met uitzondering van het bewerken van de website (fragmenten) en te verspreiden, echter in alle gevallen uitsluitend voor persoonlijke, informatieve en niet-commerciële doeleinden. Verveelvoudigingen mogen niet worden verkocht met het oog op zakelijk gewin, noch worden gewijzigd, of opgenomen in andere werken, publicaties of websites. Met betrekking tot alle handelsmerken en emblemen die op deze website worden weergegeven is www.NlWatch.NL hetzij rechthebbende, hetzij licentienemer.

Beperkte aansprakelijkheid
www.Nlwatch.NL spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Deze inhoud kan op elk moment gewijzigd worden zonder voorafgaande mededeling van www.NLWatch.NL

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met www.Nlwatch.NL. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan www.Nlwatch.NL nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Watch.nl. Hoewel Watch.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

Eigendom
De website en alle onderdelen daarvan, zijn eigendom van NLwatch.nl.
Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van NLwatch!. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Uitsluiting aansprakelijkheid schade
Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u zich richten tot info@watch.nl.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.