Breitling Emergency Titanium E76321 uit 2010.

 

Wilt een een bijzondere Breitling kopen dan kan deze Breitling Emergency iets voor u zijn. Met zijn 44MM doorsnede een groot horloge. Maar doordat hij van titanium gemaakt is toch zeer draagbaar. Hij voelt als een veertje om de pols. De set is helemaal compleet. Zit een grote koffer bij. Met het certificaat. Maar ook het test -apparaat. Om te controleren of de zender werkt. De boekjes en andere bescheiden. Alle batterijen (3 Stuks) zijn een paar weken geleden vervangen door onze horlogemakers.

Er zit een originele knalblauwe rubber duikerband aan. Met een vouwsluiting. Deze Breitling heeft een zogenaamde ELT zender ingebouwd. Theoretisch kunt u in geval van nood deze aanzetten. Wel tegen zeer hoge straffen in geval van misbruik. Deze noodzender in deze Breitling Emergency Titanium E79321 uit 2010 heeft naar het schijnt al meer dan 20 mensenlevens gered. Daardoor heeft dit horloge een speciaal verhaal. Leuk voor feestjes en partijen. Maar hij vooral zeer bekend omdat het uurwerk zeer accuraat is zoals u van Breitling mag verwachten. Een horloge voor piloten en mensen met een ander technisch beroep. Maar ook gewoon om dagelijks te dragen.

De vorige eigenaar is er erg zuinig op geweest. Het horloge heeft geen krassen of dergelijke. Breitling heeft een zeer grote historie en maakt al horloges sinds 1884. Zeer bekend geworden door de iconische Breitling Navitimer. Met als boegbeeld de piloot en acteur John Travolta. Die ze overigens gewoon in zijn eigen vliegtuig draagt. Maar deze Breitling Emergencies werden ook custom gemaakt met logo voor onder andere The Royal Airforce en de Patrulla Aguila. Daardoor is het een geliefd horloge geworden voor professionals en straaljager piloten. Maar ook prima draagbaar voor de gewone mens. Misschien is deze Breitling Emergency Titanium E79321 uit 2010 wel wat voor u. Het Breitling superquartz uurwerk zal u in ieder geval altijd de juiste tijd aangeven.