Omega Seamaster 300 Spectre 007 James Bond Limited edition.

Geheel uitverkocht bij Omega maar wij hebben er een. Ongedragen en compleet met doos en papieren. In 1958 lanceerde Omega 3 beroemde modellen die nog steeds gemaakt worden tot op de dag van vandaag. Uiteraard in verschillende vormen en met nieuwe technieken. De Omega Speedmaster, Railmaster en de Seamaster. De Omega Ranchero is eigenlijk de vierde maar daar is de productie tientallen jaren geleden al gestopt. Van deze Omega Seamaster 300 Spectre 007 James Bond Limited edition zijn er maar 7007 gemaakt en ze zijn niet meer te koop op de Omega site.

Dit is een Nederlands geleverde ongedragen Omega Spectre. De banden zitten in de stickers en de stalen ‘flatlink’ Omega bracelet is nog geseald. De papieren zijn uit het verkoop jaar 2015. Het horloge is een hommage aan de James Bond Spectre. Deze James Bond werd ook in 2015 gelanceerd gelijk met het horloge. De Omega’s waren in no time uitverkocht. De James Bond films hebben een grote historie met het gebruiken van horloges. De allereerste werden altijd gesponsord door Rolex. De Rolex Submariner werd al eerste gebruikt. In ‘Dr No’ droeg Sean Connery een Rolex Submariner 6538. Hetzelfde horloge kwan in ‘From Russia with love’ en ‘Goldfinger voor. Maar ook Pussy Galore droeg een Rolex. Maar dan een GMT 6542. De meest bekende Rolex Submariner was een 5513 die Roger Moore droeg in ‘Live and let Die’ en ‘The man with the Golden gun’. Vanaf 1995 kwamen de Omega’s in de James Bond films. Altijd Seamaster,s met het beroemde en ongeëvenaarde Co Axial uurwerk. Maar dit is echt de allermooiste.

De doos is enorm. Binnen en buitendoos. En een extra band maar ook een originele Omega horlogemakers loupe. Het horloge zelf heeft een doorsnede van 41MM. Een keramische omni directional bezel. Ook is het uurwerk beschermd tegen 15000 Gauss. Daar kan de Rolex Milgauss 6541 nog een puntje aan zuigen. U kunt deze Omega gewoon dragen of hem wegleggen. Wat niet meer te koop is gaat alleen maar in prijs omhoog. Uiteraard kunt u ook een horloge inruilen.