Omega Seamaster Co-Axial chronograph model 2210.50.00

In zeer goede conditie met luxe houten Omega doos en alle schakels. Met Nlwatch guarantee card. Deze zeer grote chronograaf komt uit 2006 en heeft normale draagsporen. Het uurwerk is gecheckt en loopt 350 AMP tegen +1 sec per dag. Dat is eigenlijk gewoon als een nieuw uurwerk. Het formaat van deze chrono is enorm. Met een diameter van 45.5MM is dit een horloge voor grote mannen met dikke polsen.

Het Co-Axiaal uurwerk kaliber 3313 gebruikt Omega al sinds 1999 en is het parade paardje van de fabriek. Een volledig automatisch uurwerk met een gangreserve van 52 uur. U kunt het horloge dus 2 dagen niet dragen en het blijft toch lopen. Met een tikgetal van 28,800 A/H is het enorm nauwkeurig. De Omega Seamaster Co-Axial chronograph model 2210.50.00 is eigenlijke een duikhorloge. En is waterdicht tot 600M. Het heeft ook een helium escape valve net als de Rolex Sea-Dweller. Dit voor het geval van een de-compressie. Omega is een horloge merk met een grote historie. Een merk wat al meer dan 150 jaar bestaat.

Een goede investering maar vooral een sieraad om de pols. Maar ook zeer duurzaam. Met een saffier krasvrij glas en een omni directional duikers bezel. De inlay heeft gebruikers sporen maar die zijn absoluut niet storend. Het is ook een zwaar horloge. Dik 300 gram staal die u de tijd aangeeft. Deze Omega Seamaster Co-Axial chronograph model 2210.50.00 is uit 2006 en wordt niet meer geleverd. Discontued zou Rolex zeggen. Voor een Rolex model heeft dat grote gevolgen voor de prijs. Hopelijk gaat hetzelfde met Omega horloges gebeuren. Want wij kunnen hem nog scherp aanbieden aan u. Maar voor hoelang?

Winkel verkoop prijs van deze Omega was €6300,- Uiteraard krijgt u van ons een jaar garantie. En u kunt eventueel een horloge inruilen op dit model. Een horloge wat niemand kan missen en voor vele generatie’s.