Panerai Radiomir 1940 PAM00512 ‘sandwich dial’ uit eind 2019.

Een Panerai kopen doet u bij NLWatch. Deze Panerai Radiomir 1940 PAM00512 ‘sandwich dial’ is zo goed als nieuw en slecht’s iets meer dan een jaar oud. Er zit nog fabrieksgarantie op tot eind 2027. Met een diameter van 42MM is hij net iets kleiner dan de gewone Panerai modellen. Hij is ook iets minder dik. Daardoor heeft het horloge een zeer sjieke uitstraling. Dit model heeft het Panerai in house uurwerk P999/1. Dit is het dunste uurwerk dat door Panerai Neuchatel zelf is ontwikkeld ooit gemaakt. Maar ook echt een krachtpatser met een gangreserve van maar liefst 60 uur!

De plaat is het parade paardje van deze Radiomir. Een zogenaamde ‘Sandwich’ plaat. De Arabische cijfers liggen verzonken in de plaat. En hebben een room/bruine kleur wat het horloge een vintage look geeft. Dit bruin in combinatie met de zwarte plaat is echt een waanzinnige combinatie.Het bruin op de plaat is eigenlijk waar de Radiomir zijn naam aan te danken heeft. Het in 1936 gepatenteerde lui dat er voor zorgde dat de plaat leesbaar was in het donker. De band is donker bruin en in gedragen staat. Uiteraard voorzien van een stalen Panerai buckle. U kunt altijd een prachtige band laten maken bij onze vrienden van Dstrap. Er zit ook een aftermarket rubber band bij. Verder zitten alle bescheiden erbij inclusief de peren houten doos. Zoals eerder beschreven zit er nog 6 jaar garantie op en daar maak de 1 jaar NLWatch garantie eigenlijk overbodig.

Ooit ontworpen voor de Italiaanse Marine maar nu voor de gewone sterveling. Een prachtig sieraad voor onder een pak. Maar ook prima voor gewoon dagelijks gebruik. Deze Panerai Radiomir 1940 PAM00512 ‘sandwich dial’ is niet meer te koop in de Panerai boutique maar wel bij ons. Winkelprijs was 8000 euro maar wij kunnen hem aanbieden voor 4999,- Euro. Dan heeft u een geweldig horloge met een grote historie.