Rolex Yacht-Master 16622 uit 2000 Platinum plaat 40MM.

Nederlands geleverd met doos en papieren. Een full set met een vol jaar garantie. Net opgehaald bij de horlogemakers. Daar is het horloge nagekeken en kras vrij gemaakt. Hij is in 2000 uitgeleverd door de Nederlandse dealer Heetman. De vorige eigenaar is altijd erg zuinig op het horloge geweest. Het certificaat, boekjes, binnen en buitendoos zitten erbij. De platina plaat en bezel zijn in zeer goede conditie. De rode letters op deze plaat maken het helemaal af.

De Rolex Yacht-Master is altijd een bijzonder sportmodel geweest van Rolex. Een tool watch maar niet geheel duidelijk voor welke tool actie’s . Een super de luxe uitvoering van een Rolex Explorer? Of een witte Submariner? Rolex wilde een edelmetalen toevoegen aan dit sportmodel. De plaat is gemaakt van platina en de bezel is van platina. Een niet gebruikelijke combi met stainless steel. Het uurwerk is een oude bekende. Het grootste Rolex werkpaard de Caliber 3135. Dit uurwerk werd ook gebruikt in de Rolex Sea-Dweller maar ook in zijn kleine broertje de Submariner.

Rolex Yacht-Master 16622 uit 2000 Platinum plaat 40MM is een van de eerste productie’s van dit model In 1999 werd het met een hoop tamtam gelanceerd. Het was een horloge wat je toen niet veel zag. En dat is op het moment nog steeds zo. Het blijft een beetje een zeldzame vogel met hele mooie veren. Een badkamer met gouden kranen. Wij hebben dit model aan een aantal keren verkocht.

Deze Rolex Yacht-Master 16622 uit 2000 Platinum plaat 40MM is een sieraad om te dragen. Heel rustige sjieke uitstraling. Hij heeft de 20 jaar zeer goed doorstaan.De Yacht-Master is niet ongepolijst maar wel in zeer goede staat. Met zn 40MM het grootste en gewilde model. Een belegging maar ook gewoon heel draagbaar. U kunt bij ons altijd uw horloge(‘s) inruilen mits ze in ons assortiment passen. U kunt ons altijd een voorstel mailen of appen.