Swatch Platinum limited edition Trésor Magique New Old Stock.

Nooit gedragen en nog steeds in de stickers. Deze platina Swatch is helemaal compleet. In een grote stalen luxe doos. Op een blauwe ongedragen krokodillen leren band. Met een extra band erbij. Er zijn van dit horloge er maar 12999 gemaakt en dit is nummer 06616. Het horloge is vervaardigd uit 1 stuk Platina ( 25 gram) en heeft een Zwitsers ETA2840-P uurwerk. Het automatische uurwerk heeft een gangreserve van 48 uur. De plaat is gedecoreerd met sterren, blauw emaille en romeinse cijfers in het goud en wit. De gouden pencil wijzers maken het tot een zeer luxe uitgave. De achterdeksel is van glas waardoor het uurwerk en rotor duidelijk zichtbaar is.

Hoe zat het ook alweer met Swatch. Opeens waren de Swatch horloges aanwezig. Vanaf eind jaren tachtig verschenen ze in de winkels. Een zeer geduchte concurrent van de gevestigde Zwitsere merken. Een fris en jong design. Vooral heel betaalbaar voor de gewone man en vrouw. Vaak gemaakt van plastic. Later volgde ook stalen modellen en chronografen. Tot vandaag de dag is Swatch nog steeds een van de grootste Zwitserse horloge merken in de wereld. Deze Swatch Platina limited edition Trésor Magique is een soort kroon op de totale collectie van Swatch. En wat ons betreft ook de enige die bij ons op de website komt.

Doordat dit een heel compleet pakket is heeft dit horloge wel de allure van een duur merk horloge. Het heeft een zeer luxe uitstraling. Het hoogste edelmetaal maakt het dan ook af. Omdat hij ongedragen is kunt u hem ook wegleggen en dus kopen als investering. Een aandeel horloge/edelmetaal in de kluis. Maar om de pols zal hij ook niet misstaan. Het blijft een tijdloos design en niemand hoeft te weten dat het een heel duur horloge is. De Swatch Platina limited edition Trésor Magique is een bijzonder ‘barnfind’ en past in iedere collectie. Met zn 36.5MM doorsnede past ie prima bij een man of een vrouw.