Vintage Omega Speedmaster Professional Pre-Moonwatch 145.012 uit 1967.

Wilt u een bijzondere Omega kopen dan is deze Speedmaster wellicht iets voor u. Het horloge komt uit 1967 en is in zeer goede staat. De plaat is gaaf en voorzien van het gouden Omega logo. Dit betekend dat hij is voorzien van het beroemde 321 caliber. Het uurwerk is super clean en loopt zeer goed. Dit onderscheid zich van de andere Omega speedmasters. Ofwel de enige echte Omega speedmaster voor liefhebbers. Volgens onze horlogemakers zijn de wijzers  en de bezel ooit vervangen bij een service. Uiteraard origineel Omega. Er zit een mooie leren vintage band aan met stiksels bij de uiteinden. De achterdeksel heeft uiteraard het originele Omega Seahorse logo. U krijgt er een horloge doos en een NLWatch guarantee card bij.

Omega is een Zwitsers horlogemerk met een zeer grote reputatie. En ook een grote historie. Vooral bekend als hofleverancier voor NASA. Toen de plannen om naar de maan te reizen werden gemaak stuurde NASA een tender uit naar een aantal horlogemakers. Het horloge moest sterk genoeg zijn om te weerstaan.Er waren verschillende criteria.  Onder andere temperatuur, hoge druk, compressie, vibratie en uiteraard accuratesse. De Omega Speedmaster is verwarmd tot 93 graden en daarna weer gekoeld tot -18. Maar ook versneld tot 7,7G. Lange verhaal kort, van alle horloges won Omega het contract van NASA. Uiteindelijk werden er meerdere ruimte wandelingen gemaakt. En ging de chronograaf naar de maan. Het horloge speelt een grote rol in de film ‘Apollo13‘ met Tom Hanks.

Nu bieden wij u de kans om een stuk geschiedenis te kopen. Voor nog steeds een betaalbare prijs vergeleken met andere grote merken als Rolex of Patek. We geven een vol jaar garantie op deze Vintage Omega Speedmaster Professional Pre-Moonwatch 145.012 uit 1967. Uiteraard kunt u altijd uw horloge inruilen op deze Omega. Mits het uiteraard binnen onze collectie past.