Welkom bij NLWatch.nl

Het adres voor inkoop en verkoop van merkhorloges. Wij zijn gespecialiseerd in Rolex, met name oudere (sport) modellen.

Maar ook kopen wij Breitling, Cartier, Omega, IWC, Tudor en Panerai waarbij de nadruk ligt op heren modellen.

Elk horloge aangeboden door nlwatch.nl is origineel en authentiek, vaak kompleet met doos en papieren. NlWatch.nl werkt uitsluitend met experts en vakmensen. De echtheid van de uurwerken wordt daardoor altijd gegarandeerd! Er gaan geen horloge bij ons op de website als het niet is opengemaakt een gecontroleerd. Daardoor kunnen wij 100% authenticiteit garanderen. We hebben meer dan 30 jaar ervaring met vintage horloges.

De meesten horloges hebben een volledige servicebeurt gehad of zijn nagekeken. Alle occasions worden dan ook verkocht met 1 jaar garantie en factuur op naam. Op recente Rolex horloges heeft u vaak ook nog 5 jaar fabriek garantie. U kunt bij ons daarom veilig een Rolex of Omega kopen.

Mocht uw horloge er niet bij staan is de kans zeer groot dat we het voor u kunnen vinden. Misschien een horloge uit uw geboortejaar of dat van uw geliefde. Of uw droomhorloge! Maar ook voor een jubileum van uw werknemer. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw Rolex of Cartier te laten graveren voor een bijzondere gelegenheid.

Wij willen ook graag uw Rolex of Breitling kopen. Ook kopen wij andere merk horloges in. Eventueel met een te repareren defect. Misschien een erfstuk of iets wat al jaren in een la ligt. U kunt aan ons veilig en discreet uw horloge verkopen. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken over een beveiligd kantoor en een goede kop koffie. Maar mocht u de reis niet willen maken versturen wij ook gratis en verzekerd binnen Nederland en Europa. Mail ons gerust voor een prijsopgave. U krijgt bij ons altijd een keurig voorstel.

Neemt u contact op met het nlwatch.nl team via info@nlwatch.nl


NLWatch.NL werkt samen met  Wesselink&Vreeker horlogemakers.

 

Bezichtiging is alleen mogelijk na afspraak op ons kantoor in Alkmaar. (Tijdens kantoor uren).

www.nlwatch.nl staat ingeschreven bij de K.V.K.

Onze horloges liggen bij de bank in de kluis. Laat ons daarom tijdig weten als u een afspraak wilt maken.