Waarom zou je een Omega kopen.

 

Omega is een zeer bekend merk met een fantastisch verhaal erachter. Wie kent nu niet de Omega Speedmaster? Het horloge dat werd gebruikt door NASA voor de eerste ruimte wandelingen maar ook tijdens de maanlanding. Maar ook gedragen door Tom Hanks in de film Apollo 13. Wist u dat de Omega Speedmaster daadwerkelijk is gebruikt als timer in de ramp van de Apollo 13? De meeste instrumenten waren uitgevallen en er werden cruciale beslissingen gemaakt op basis van de tijdsweergave van het Zwitserse uurwerk. Maar nu dwalen we af.

Een Omega horloge is voor iedereen die iets heeft met het verleden van de ruimtevaart. Maar ook voor degelijkheid en accuratesse gaat. NASA heeft het horloge onder de meest extreme omstandigheden getest. Dus dat zegt genoeg. Verder zijn de vintage modellen zoals de Railmaster, Seamaster en de Ranchero tijdloze modellen. Dus zeer goed draagbaar. Omega blijft een beetje achter bij de rally van Rolex. Daar zou het zomaar een goede investering kunnen zijn. Ze verdienen een ‘correctie’ alhoewel de oude Speedy’s toch aardig door het dak gaan. Omega verbindt ook haar naar aan verschillende sporten zoals Golf, Zeilen en zwemmen. Maar vooral zeer bekend als huis chrono supplieer van de Olympische spelen.

Tegenwoordig maakt Omega ook mooie dames horloges. Vaak met parelmoer kleurig platen en diamanten bezels. Maar ook de James Bond modellen zoals de Seamaster 300.

 

Als u een Omega koopt dan heeft u echt iets bijzonders om de pols. Een horloge wat de wereld geschiedenis heeft veranderd. En dus altijd een goed verhaal op een verjaardag of een feestje.